InSpark is onderdeel van het Azure Migration Program!

Het Azure Migration Program

InSpark is toegelaten tot het Azure Migration Program van Microsoft! Nadat we deze maand meerdere Azure Specializations hebben behaald, is dit de kers op de taart. Om toegelaten te worden binnen het AMP programma, hebben we afgelopen tijd hard gewerkt met diverse collega’s aan vele competenties en kunnen we vandaag melden dat we zijn toegelaten!

Samenwerking met Microsoft

Het AMP programma is belangrijk voor iedereen binnen InSpark. Het is een kans om in contact te komen met het AMP-team. Dit houdt in dat we eerder toegang krijgen tot nieuwe releases, aankomende evenementen, bestanden en diverse bronnen op het Azure vlak. Met toegang tot de nieuwste AMP-documentatie en inhoud, kunnen we het Microsoft AMP-team feedback geven over onze migratie ervaringen.

Voordelen voor onze klanten

Hier nog wat voordelen van het AMP programma op een rij:

 • Versneld cloudmigraties uitvoeren
 • Koppeling met high value services
 • Toegang tot agile bronnen en fondsen
 • We werken nog nauwer samen met Microsoft engineers en sellers

Vanuit onze diverse Expert Teams en disciplines, vinden we binnen de AMP community oplossingen, processen en documenten om te koppelen aan onze roadmap op Azure. Zo kunnen we de strategische topics verder uitwerken en liggen we op koers op basis van onze doelstellingen om te groeien op het Azure vlak! Johan Biere, onze Principal Consultant op het Azure vlak, zegt hier het volgende over:

“InSpark is onderdeel van het Microsoft AMP-programma. Dit is dé volgende stap in digitale innovatie om onze klanten nog beter te helpen met hun technische en strategische uitdagingen op het Azure vlak. Zo kunnen we full-force ondersteuning aanbieden om klanten te migreren en te moderniseren.”

Meer weten?

Ontdek meer over Azure bij InSpark op onze dienstenpagina, of neem een kijkje achter de schermen bij het Azure team. Wil je met ons in gesprek over de kansen voor jou organisatie? Neem dan onder dit blog contact met ons op.

  Johan Biere

  Meer lezen over Azure

  Johan Biere InSpark
  Johan Biere | Lead Consultant Cloud, Infra & Apps
  Meer informatie over jou kansen met Azure?
  Ontdek wat mijn team voor jou kan betekenen. Laat je gegevens achter en wij komen bij je terug!
  Neem contact op