Een boost voor InSpark’s unieke Azure-Powered Cloud SOC

We zijn ontzettend trots dat wij mogen aankondigen dat InSpark is geaccepteerd als lid van de Microsoft Intelligent Security Association (MISA). Als partner van MISA zijn we nog beter in staat organisaties te helpen om steeds geavanceerdere cyberaanvallen te bestrijden.

De Microsoft Intelligent Security Association is een ecosysteem van onafhankelijke softwareleveranciers en managed security service providers, die zijn geïntegreerd met Microsoft Security om zich beter te verdedigen in een wereld van toenemende security dreigingen.

Het MISA-lidmaatschap zal een geweldige boost zijn voor de intelligente beveiligingsdiensten van InSpark. Onze reeds intensieve samenwerking met Microsoft heeft tot nu toe geleid tot het feit dat InSpark een van de eerste partners ter wereld is die is toegelaten als Managed Security Services Provider (MSSP). De drijvende kracht achter dit alles is onze Cloud Security Center-oplossing, die nu nog beter wordt.

Na het succes van vorig jaar, het winnen van de wereldwijde # 1 Microsoft Security & Compliance Partner of the Year Award, is MISA een enorme mijlpaal voor ons. We willen Microsoft bedanken voor de mogelijkheid om zo nauw met hen samen te werken. Samen kunnen we de veiligste cloudomgevingen creëren voor onze klanten.

InSpark’s CTO Stefan Daelemans

MISA

Leden van de Microsoft Intelligent Security Association, zoals InSpark, bieden oplossingen die de beveiliging versterken in een wereld van steeds geavanceerdere, snel bewegende bedreigingen. De integratie van Microsoft 365 met hun oplossingen stelt ons in staat om samen klanten te helpen en te navigeren door het beveiligingslandschap.

Rob Lefferts, Corporate Vice President of Microsoft 365 Security

Aanvullende bescherming voor onze klanten

Bij InSpark hebben we ons Cloud Security Center (SOC) geïntegreerd met alle beveiligingsservices die Microsoft te bieden heeft. Met deze integraties versterken we ons SOC en bieden we een extra beschermingslaag aan onze klanten met ons eigen IP. Deze hebben wij ontwikkeld op basis van onze ervaringen met het jarenlang beschermen van honderdduizenden cloudgebruikers.

Services zoals Microsoft Defender ATP, Azure AD Identity Protection, Microsoft Cloud App Security, Azure Security Center en Azure ATP zijn allemaal geïntegreerd met behulp van Azure Sentinel en de Microsoft Graph Security API. Op deze manier zorgen we dat we in de beveiligingsbehoeften van onze klanten voorzien en pakken we alle bedreigingen en kwetsbaarheden 24/7 aan. Ons op maat gemaakte klantenportaal behandelt alle belangrijke zorgen van CISO’s, CIO’s en CFO’s.

Met Microsoft Azure en Microsoft 365 als belangrijkste basis voor cloud-gestuurde beveiligingsinnovatie en ‘passwordless’ als ons gezamenlijke belangrijkste beveiligingsdoel,  zal het MISA-programma ons in staat stellen om het beveiligingsbeleid van onze klanten nog efficiënter te beschermen. We zijn enorm trots dat ons Cloud Security Center wordt vermeld als een van de eerste MSSP-aanbiedingen in de MISA-catalogus.

InSpark’s Lead Security & Compliance, Derk van der Woude

SEE ENGLISH VERSION

SHARE
Robbert Kelder

Chief Technology Officer

Meer informatie?
Ik kan je alles vertellen over ons Cloud Security Center, maar ook over wat MISA betekent voor onze beveiligingsstandaarden en natuurlijk onze klanten.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!