InSpark wereldwijde finalist Microsoft Partner of the Year Awards 2021

Trots op ons Managed Oxygen dataplatform

SEE English press Release

Amstelveen, Nederland — 8 juli, 2021 —InSpark is de trotse finalist van de wereldwijde Microsoft Partner of the Year Award binnen de categorie Analytics. Deze finaleplaats hebben we te danken aan onze nieuwe dienst Managed Oxygen: een modern Data & AI Platform as-a-Service. Volgens Microsoft bewijst InSpark met Managed Oxygen tot de internationale top van Microsoft-partners te behoren. De awards kenden dit jaar ruim 4400 inzendingen uit meer dan honderd landen.

Richard Verburg, Business Development Lead Data & AI, is zeer vereerd met deze erkenning vanuit Microsoft:

“Het is de kroon op ons harde werk. InSpark’s visie op digitale transformatie in combinatie met continue innovatie binnen ons dienstenportfolio, gaf ons de mogelijkheid een uniek product in de markt te zetten. Ik ben trots om deel uit te maken van het Managed Oxygen-team en kijk ernaar uit om nog meer klanten te helpen met innovatieve data roadmaps die impact genereren.”

Bas Telgenkamp, General Manager Microsoft Nederland, zegt het volgende over dit mooie nieuws:

“Microsoft Nederland is ontzettend trots op de uitzonderlijke prestatie die InSpark heeft geleverd op het Data & AI vlak, binnen zowel het Nederlandse als internationale IT landschap. Met Managed Oxygen heeft InSpark een innovatieve oplossing neergezet waarbij de behoefte van de klant centraal staat. Door de nieuwste Microsoft technologie snel toepasbaar en beschikbaar te maken, weet InSpark zich keer op keer te onderscheiden. Samen met InSpark, in combinatie met KPN, bouwen we vanuit ons Partnership verder met als gemeenschappelijk doel waarde en impact te creëren voor onze klanten.”

De winnende oplossing

Met Managed Oxygen, biedt InSpark organisaties de mogelijkheid eenvoudig zelf schaalbare BI-, IoT- en AI oplossingen te bouwen op basis van Azure technologie. Het Oxygen platform is ingericht om uiteenlopende soorten data te kunnen verwerken, waaronder ERP- en CRM gegevens, IoT-input en social media feeds. Boven op het Oxygen platform, biedt InSpark haar ‘Nitrogen Accelerator’: een robuust, geautomatiseerd en metadata gedreven framework. Dit framework versnelt en automatiseert het ontsluiten van data, het schalen van resources en het inregelen van DevOps.

“De afgelopen 18 maanden hebben we keihard gewerkt aan ons Oxygen dataplatform, waardoor het is voorzien van de allerlaatste Azure Data Services zoals Azure Synapse Analytics en Azure Purview. Het is een knap staaltje teamwork en daar wil ik iedereen voor bedanken! Met ons Oxygen platform zijn wij als InSpark samen met onze klanten klaar voor de toekomst,” aldus Erwin de Kreuk, Principal Consultant en Lead Data & AI.

Managed Oxygen is in gebruik bij onder meer Waterschap Drents Overijsselse Delta, Facilicom, WerkSaam Westfriesland en Ymere. De korte implementatietijd is uniek: binnen één dag is een nieuwe Managed Oxygen omgeving op maat geïmplementeerd. Door de modulaire en schaalbare architectuur kan Managed Oxygen voor een breed spectrum aan toepassingen worden ingezet. Zo zet WerkSaam Westfriesland met behulp van Managed Oxygen kunstmatige intelligentie in, om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen.

De Microsoft Partner of the Year Awards zijn een eerbetoon aan Microsoft-partners die het afgelopen jaar exceptionele op Microsoft gebaseerde oplossingen hebben ontwikkeld en geleverd. Lees hier meer nieuws over de Microsoft Partner of the Year Awards 2021.

Over InSpark

InSpark is dé versneller van digitale transformatie. We zijn een volle KPN dochter en binnen de KPN groep is InSpark de Microsoft Cloud Incubator. De plek waar innovaties groeien. Onze medewerkers adviseren, migreren, beheren en innoveren op basis van Microsoft-technologie. Met een focus op public cloud-platformen en toepassingen die we daar bovenop bouwen. InSpark heeft verschillende Microsoft titels op haar naam staan waaronder: Microsoft Global Analytics Finalist 2021, #1 Microsoft Global Security & Compliance Partner 2019 en de Nederlandse Microsoft Partner of the Year 2018. Verder zitten we in verschillende Microsoft Advisory Councils en zijn we in 2020 Microsoft Intelligent Security Association partner geworden.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

  • Danique Taal (Marketing Communicatie Manager): marketing@inspark.nl
  • Richard Verburg (Business Development Lead Data & AI): richard.verburg@inspark.nl
Erwin de Kreuk
image description
Erwin de Kreuk | Lead Data & AI
Wil jij meer informatie over ons Managed Oxygen dataplatform?
Mijn team en ik denken graag met je mee over de kansen binnen jouw organisatie
Neem contact op