Managed Oxygen

Zuurstof voor iedere datagedreven organisatie
Erwin de Kreuk

Met Managed Oxygen haal je het maximale uit je data platform, zonder zorgen over de techniek.

Zodra je vaker het dataplatform gebruikt, is het belangrijk om ook de randvoorwaarden perfect af te stellen. Denk aan het bijhouden, beschermen, beheren en ondersteunen van het dataplatform.

Met de hulp van InSpark’s managed services blijft je dataplatform altijd betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig. Het platform is altijd up-to-date en je betaalt nooit te veel. Ook zorgen we ervoor dat al je databronnen beschermd zijn door ons prijswinnende Cloud Security Center, dat altijd actief is, 24/7.

Onze oplossingen

Platform Lifecycle management 

Platform Lifecycle management is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Als een dataplatform niet bijblijft op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen qua beveiliging en nieuwe – vaak meer geavanceerde – mogelijkheden, dan loop je al snel achter de feiten aan. Met Managed Oxygen is jouw data platform altijd up-to-date.  

Servicerapportages en -management 

Managed Oxygen kent drie pakketten, elk met een bijbehorend servicelevel. Welk pakket en servicelevel voor jouw organisatie geschikt is, is onder andere afhankelijk van de gewenste SLA responstijden en de grootte en complexiteit van je dataplatform. In de maandelijkse rapportage krijg je direct inzicht in incidenten en wijzigingen 

Logging, Monitoring & Incident opvolging 

Het is van essentieel belang dat de inzichten die uit het dataplatform voortkomen, betrouwbaar zijn. Tijdens de reis van databron naar datagebruik passeren je data verscheidene tussenstations, waarbij de data vaak ook worden verrijkt. Binnen het platform wordt de beschikbaarheid van databronnen in de gaten gehouden en wordt trendanalyse gebruikt om afwijkingen van gewenst gedrag tijdig te detecteren. Als onderdeel van de Managed dienstverlening, wordt het data platform 24/7 gemonitord. 

Security alerts 

Het Oxygen data platform is secure-by-design opgebouwd. Zo wordt de kans op datalekken en het verkrijgen van onrechtmatige toegang tot een minimum beperkt. Het platform is tevens standaard voorzien van een basis set aan geconfigureerde security alerts. Zo worden onrechtmatige toegangspogingen onderschept, waarna de service desk dit verder uitzoekt binnen de kaders van de overeengekomen SLA.  

Cost management 

Een groot voordeel van een cloud-native dataplatform als Managed Oxygen, is dat het meeschaalt met je gebruik. Bij het opschalen van het platform schalen de kosten uiteraard ook mee. Om vervelende verassingen aan het einde van de maand te voorkomen, geven we je hier als Cloud Solutions Provider (CSP) inzicht in. 

Een gebruiksvriendelijk portaal

  • Overzicht van relevante events, zoals storingen bij dataverwerking
  • Inzicht in plaform gebruik, waaronder het aantal unieke views per Power BI rapport
  • Een helder overzicht met forecast van de kosten
  • Beschikbaarheidsstatus van het platform en componenten
  • Met één druk op de knop nieuwe modules of diensten toevoegen of wijzigen

Interesse?

In een vrijblijvend gesprek vertel ik je graag meer over onze Managed Oxygen oplossing en hoe wij jouw organisatie kunnen helpen.
Neem contact op

Contactformulier

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!