Managed Oxygen

Zuurstof voor iedere datagedreven organisatie
Richard Verburg
Business Development Lead Data & AI

Laat je IT weer ademen

Nieuwe inzichten. Innovatie en AI. Omzetvergroting. Digitale transformatie. Kostenreductie. Allemaal essentiële bedrijfsfactoren binnen de moderne organisatie. En allemaal zijn ze vandaag de dag afhankelijk van één ding: data. Data én goed databeheer vormen de zuurstof voor iedere gezonde, moderne organisatie. Zonder data geen business. Maar hoe zorgt je IT ervoor dat al die bedrijfsrelevante data binnen je organisatie adequaat beheerd, optimaal geanalyseerd en perfect beveiligd zijn? De grenzen van je traditionele infrastructuur zijn immers al bereikt…

In dat geval is Managed Oxygen dé oplossing: een volledig schaalbaar, cloud-native, 24/7 beheerd en gemonitord dataplatform. Van sensordata tot ERP- en CRM-systeemgegevens, van IoT-input tot social media feeds; met Managed Oxygen zet je alle soorten gestructureerde én ongestructureerde data optimaal en flexibel in voor jouw organisatie.

 

Ken je databehoefte!

Iedere organisatie beschikt tegenwoordig over een schat aan informatie en – al dan niet ruwe – data. En steeds meer afdelingen maken ook gebruik van die data. Toch is de databehoefte van de verschillende bedrijfsonderdelen vaak nog onduidelijk. Data zijn vaak niet op het benodigde moment beschikbaar, structurering is moeilijker naarmate de databronnen omvangrijker en complexer worden en overlaps zijn veelal onbekend. Tijd om digitaal volwassen te worden. Traditionele dataplatformen zijn primair geschikt voor het verwerken van data batches en het analyseren van het verleden, maar hebben grote moeite om toekomstgerichte, voorspellende (predictive) en voorschrijvende (prescriptive) analyses uit te voeren.
Met Managed Oxygen kan dat wél. Managed Oxygen brengt datagedreven organisaties in topconditie door real-time databeschikbaarheid en perfect databeheer, afgestemd op specifieke databehoeftes, mogelijk te maken. Zodra de databehoeftes binnen je organisatie duidelijk zijn, is met Managed Oxygen alles mogelijk.

Grenzen aan de eigen IT?

Er komt nogal wat kijken bij zo’n datagedreven transitie. De vraag is of je IT-afdeling voldoende kennis, inzicht en capaciteiten heeft om een perfecte data-oplossing neer te zetten. Ook het platformbeheer, de bijkomende informatiebeveiliging en de continue monitoring zorgen ervoor dat de grens van de interne IT-capaciteit snel bereikt is. Een dataplatform as-a-service, in de vorm van een kant-en-klare, direct inzetbare én geheel beheerde oplossing als Managed Oxygen is dan de remedie.

In 4 stappen naar een datagedreven organisatie

Het is tijd. Hoog tijd om nu écht aan de slag te gaan met data en AI. Maar hoe doe je dat als je infrastructuur en dataplatform daar nog niet klaar voor zijn? Hoe voorkom je dat IT de bottleneck wordt? In onze whitepaper lees je alles wat je moet weten om ook jouw bedrijf te transformeren in een datagedreven organisatie.

Interesse?
In een vrijblijvend gesprek vertel ik je graag meer over onze Managed Oxygen oplossing en hoe wij jouw organisatie kunnen helpen.
Neem contact op

Contactformulier