Korting op Copilot voor Microsoft 365 & Copilot Studio met Microsoft fundings

Wist je dat Microsoft verschillende mogelijkheden biedt voor korting op en gratis hulp bij de inzet van Copilot voor Microsoft 365? Dit geldt ook voor Copilot Studio om eigen Copilots mee te bouwen. Dit betekent dat we de InSpark Copilot Versnellers met korting of zelfs gratis kunnen aanbieden wanneer je voldoet aan de criteria.

Soorten funding en criteria

Microsoft biedt 4 soorten funding die allemaal aansluiten op ons aanbod voor Copilot voor Microsoft 365 en Copilot Studio. Hieronder zie je om welk aanbod het gaat, hoeveel funding Microsoft beschikbaar stelt en aan welke criteria je moet voldoen om hiervoor in aanmerking te komen.

In 3 stappen gebruik maken van funding

  1. Neem contact op: Om in aanmerking te komen voor funding, kun je rechtstreeks contact met ons opnemen. We controleren of en voor welke funding je in aanmerking komt.
  2. Aanvraag indienen: Na het evaluatieproces dienen wij een formele aanvraag bij Microsoft in voor funding. Dit omvat het verstrekken van details over je project en hoe Copilot je organisatie zal ondersteunen.
  3. Implementatie en Ondersteuning: Zodra de financiering is goedgekeurd, bepalen we in samenspraak welke ondersteuning/Copilot versnellers vanuit ons het beste past om ervoor te zorgen dat de Copilot-oplossingen naadloos in je organisatie worden geïntroduceerd.

Voldoe je niet aan de criteria? Neem dan contact op voor een passend aanbod.

Meer blogs

image description
Thomas ´t Hoen | AI Adoption Consultant
Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Ik help je graag!
Neem contact op