Benut de kracht van mixed reality in jouw organisatie

Wil jij sneller, productiever en slimmer werken? Met mixed reality heb je de toekomst in handen. Benut de kracht van virtualisatie om een volgende stap te zetten in het vernieuwen van processen, producten of zelfs business modellen. Het kan, met de HoloLens van Microsoft.

HoloLens, aangenaam

De HoloLens is de mixed reality bril van Microsoft die virtuele objecten – ook wel hologrammen – toevoegt aan de ruimte waarin jij je bevindt. Zo verrijkt de bril de realiteit door de wereld om ons heen te voorzien van een extra digitale laag. Deze kun je naar wens invullen met modellen, applicaties of game play. De bril kun je besturen met spraak, hoofdbewegingen en handgebaren.

Virtueel ontwerpen en bouwen, data 3D visualiseren in boardrooms, virtueel winkels (her)inrichten, virtueel trainen… voor elke sector is een toepassing binnen handbereik die jou efficiënter laat werken. Ontdek wat mixed reality voor jouw organisatie kan betekenen.

SHARE
HoloLens Experience
Ontdek en ervaar de kracht van mixed reality in ons Experience Center. Of op jouw locatie. Met onze HoloLens Experience staan wij ook op jouw klantevent, beurs of hackaton.
HoloLens Kickstart Workshop
Maak van jouw HoloLens idee een uitgewerkt mixed reality concept in één dag. Na deze workshop heb je de routekaart in handen om van concept te komen tot prototype. En met de 3D visualisatie van jouw HoloLens scenario overtuig je eenvoudig stakeholders om jouw prototype ook echt te realiseren.
HoloLens App Project
In slechts weken bouwen we een app voor de HoloLens. Eentje die je direct in gebruik kunt nemen én die waarde toevoegt aan jouw proces, product of zelfs gehele organisatie.
Zakelijke toepassingen die waarde toevoegen
10
HoloLens apps
30
HoloLens Kickstart Workshops
50
HoloLens Experiences

Virtueel ontwerpen, bouwen & samenwerken

Ingenieurs, ontwerpers, projectmanagers en aannemers kunnen virtueel ontwikkelen. Zo bekijken ze van dichtbij en veranderen ze samen hun prototype, concept of (bouw)project. Dit levert sneller een beter eindresultaat tegen lagere kosten. Is het project virtueel klaar? Projecteer het in de daadwerkelijke omgeving, op ware grootte om te zien hoe het in de omgeving past. Zo overtuig je eenvoudig opdrachtgevers van de kracht en werking om het daadwerkelijke project te realiseren.

Data & objecten visualiseren

Gebruik de HoloLens om data om te zetten naar intuïtieve en interactieve grafieken en diagrammen in 3D. Door data te visualiseren kun je het beleven en is het eenvoudiger om inzichten te destilleren en verbanden te zien. Verras klanten met deze innovatieve én eenvoudige manier om complexe gegevens door te nemen.

Of visualiseer objecten, zoals modellen van organen, zenuwen en spieren. Zo kun je in een gesimuleerde omgeving veilig en realistisch onderzoek doen. Of visualiseer kledingrekken, banken en decoratie voor winkel(her)inrichting en bepaal zonder gesjouw snel de ideale opstelling. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dick Lorier

Consultant Innovatie

Ook virtueel versnellen?
Ik denk graag met je mee.