Je bent op zoek naar hét platform dat alle door je organisatie gebruikte cloud services in één klap bedient? Hét platform waarbij je de volledige vrijheid hebt om toepassingen te ontwikkelen en te implementeren? Hét platform waar je zélf de tools, de applicaties en frameworks kiest? Dan ben je duidelijk op zoek naar Microsoft Azure, het cloud platform van Microsoft. Azure is een groeiende verzameling geïntegreerde services voor organisatie-specifieke opslag, data, netwerken, calculaties en applicaties. Resultaat: Je werkt sneller, bent productiever én bespaart geld.

Maximale productiviteit met Azure

Volgens onderzoeks- en adviesbureau Gartner is Azure het leidende cloudplatform voor zowel Infrastructure-as-a-Service (IaaS) als Platform-as-a-Service (PaaS). Dankzij de krachtige combinatie van beheerde en onbeheerde services construeer, implementeer en beheer je toepassingen op jóúw manier.

Sommige cloud providers laten je kiezen tussen het eigen datacenter en de openbare cloud. Azure doet dat niet. De hybride zakelijke cloud oplossing biedt je het beste van beide. Zo vergroot je je IT-opties op zeer eenvoudige wijze. Opslag, back-up en herstel van data, dat alles wordt met Azure efficiënt en betaalbaar. Het bouwen van toepassingen wordt een stuk makkelijker, zowel op locatie als in de cloud. Maximale productiviteit gegarandeerd!

Stabiel platform met brede ondersteuning

Je deelt het platform met Skype, Office 365, Bing en Xbox. Het SLA van Azure garandeert 99,95% beschikbaarheid, 24/7 technische ondersteuning en doorlopende statuscontrole. Daarom vertrouwt meer dan 57% van Fortune 500-bedrijven tegenwoordig op Azure.

Azure ondersteunt alle besturingssystemen, talen, programma’s en frameworks – van Windows tot Linux, van SQL Server tot Oracle, van C# tot Java. Azure biedt het beste van Windows- en Linux-ecosystemen en de ontwikkelde toepassingen en services zijn compatibel met elk apparaat.

Enkel betalen wat je gebruikt

Met Azure betaal je enkel dat, wat je daadwerkelijk gebruikt. Je schaalt snel naar boven of beneden en voldoet zo exact aan de actuele vraag. Facturering gaat per minuut; populaire infrastructuurservices zoals berekeningen, opslag en bandbreedte worden aangeboden voor een concurrerende prijs.

Wereldwijd netwerk, maar ook lokaal sterk

Het netwerk waarop Azure wordt uitgevoerd, groeit wereldwijd snel. Je beschikt hiermee over brede opties voor het uitrollen van toepassingen. Je klanten genieten altijd van uitstekende prestaties. Bovendien vindt continue uitbreiding naar nieuwe regio’s plaats. Zo is Azure bijvoorbeeld de eerste multinationale cloudprovider in China.

Overigens: met StorSimple integreer en combineer je de Azure Cloud ook nog eens op veilige en transparante wijze met de lokale (on-premises) opslag. Implementatie van StorSimple is, zoals de naam al aangeeft, zeer eenvoudig. Je beschikt direct over snelle lokale opslag én uitgebreide mogelijkheden voor automatische tiering, de-duplicatie, compressie, dynamische archivering, beveiliging, back-up en disaster recovery op basis van cloud-technologie. Meer informatie over StorSimple vind je hier.

Laat InSpark voor je werken

Is je organisatie nog niet helemaal klaar voor het beheren van diensten via Azure? Dan doet InSpark dit natuurlijk voor je! InSpark Managed Services verzorgt de gehele implementatie en het beheer voor jouw organisatie, op interim basis of voor de gehele duur van het platformgebruik. Zo kun je je concentreren op de applicaties en data van de eigenlijke bedrijfsprocessen en heb je beduidend minder zorgen over onderhoud en beheer van datacenterprocessen. En dat is veel waard, wat klanten als Duo+, Molenwaard, Aevitae, Vopak, Unit4, BVGO en Sundio al hebben kunnen vaststellen. Zij werken allemaal productiever en zorgenvrijer met Azure.

SHARE