Dé #1 Partner in digitale transformatie

Wij versnellen elke organisatie met digitale transformatie. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat door professionals met diepgaande expertise van Microsoft technologie.
Wij werken met
Rijksmuseum - InSpark

Bekijk onze klantverhalen

Vebego

Vebego: geavanceerde beveiliging met het Cloud Security Center

Vebego heeft InSpark en het Cloud Security Center gekozen, omdat zij thuis zijn in de cloud wereld, veilig zijn en toekomstbestendige beveiliging bieden. Dit zonder gedoe, terwijl alles draait op de achtergrond
Meer lezen
Besi

Besi: Hoe realtime weergave van machinedata het productieproces verbetert

“Onderhoud moet nu eenmaal gebeuren, en daar hoort soms ook downtime bij. Maar het is wel zo prettig als je in ieder geval zelf kunt plannen wanneer dat gebeurt.”
Meer lezen
Ampelmann Operations

Ampelmann Operations: Hoe externe ondersteuning bijdraagt aan een efficiëntere IT-afdeling

“Dankzij de samenwerking met InSpark zijn al onze medewerkers wereldwijd veilig voorzien van de juiste systemen. Dat schept lucht voor IT’ers: wij kunnen ons bezighouden met wat onze core business ten goede komt.”
Meer lezen
Gemeente Rotterdam

Zo draagt mixed reality bij aan snellere besluitvorming en minder risico’s

“We kunnen onze veelvoudig gebruikte bouwwerkinformatiemodellen nu ontsluiten via een mixed reality-app voor de HoloLens. Dat is in meerdere opzichten een heel interessante ontwikkeling.”
Meer lezen
Perfetti Van Melle

Perfetti Van Melle: veilig wereldwijd samenwerken door transitie naar de cloud

"Wereldwijd één centraal beheerde infrastructuur, waarin alle medewerkers veilig samenwerken, informatie delen en communiceren met de meest efficiënte tools die beschikbaar zijn voor een internationale 24/7 organisatie, dát is wat we willen."
Meer lezen
Nedschroef

Nedschroef: Wereldwijd opereren en communiceren als één bedrijf

“Microsoft biedt standaard heel veel mogelijkheden, maar helaas niet voldoende om precies te kunnen doen wat wij willen. Fijn dat InSpark dat wél mogelijk heeft gemaakt.”
Meer lezen
Leids Universitair Medisch Centrum

3D anatomisch model verhoogt studietempo én -plezier

“Een van onze studenten vatte de innovatie veelzeggend samen: na drie minuten met de app, had hij meer geleerd over hoe de enkel werkt dan in de afgelopen drie jaar van zijn geneeskundestudie.”
Meer lezen
TVM

TVM vergroot verkeersveiligheid met data

"Het combineren, analyseren en visualiseren van data stelt ons in staat om gevaarlijke situaties bloot te leggen en de verkeersveiligheid te vergroten."
Meer lezen
Twynstra Gudde

Twynstra Gudde: Veilig (samen)werken met Microsoft-oplossingen

"Als je het samen kunt doen, dan wordt het altijd beter”
Meer lezen

Testdrive Cloud Security

Als organisatie ben je zélf verantwoordelijk voor het juist inrichten en up-to-date houden van je security. Daarbij moet je ook zorg dragen voor het monitoren en opvolgen van security incidenten. Omdat je niet zomaar je gehele security uit handen geeft, bieden we je met onze actie “Testdrive Cloud Security” de unieke kans om de beveiliging van ons Cloud Security Center 2 maanden lang te ervaren. Ontdek zelf de voordelen van de beste security service ter wereld en krijg tegelijkertijd key insights over de beveiligingsstatus van jouw organisatie!

Kickstart innovatie

InSpark Lab

Innoveren met disruptieve technologie is van cruciaal belang voor elke organisatie. Het tempo van technologische ontwikkelingen, zoals cloud, bots en mixed reality, volgen elkaar in razensnel tempo op. Hierdoor ontstaan er veel kansen. Wij helpen je graag om deze kansen in kaart te brengen. Samen ontwerpen we in één dag de roadmap van jouw digitale transformatie. Kickstart innovatie vandaag!

InSpark Lab
Trots op
0 +
Klanttevredenheid
0 +
Organisaties naar de Microsoft Cloud geholpen
0 +
Deelnames aan Microsoft private previews
0 K
Gebruikers naar de Microsoft Cloud gebracht
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!