InSpark: jouw Microsoft licentiepartner

Bespaar kosten door samen met ons de juiste keuzes te maken
Emile Smeets

Slimme keuzes maken in het oerwoud van Microsoft licenties is een complexe zaak. Microsoft biedt veel verschillende aanschafprogramma’s zoals Enterprise Agreement, MCA, CSP en voert continu veranderingen door. Daarnaast heb je de subscriptions Microsoft 365 Business/Enterprise en vele add-ons die van naam en functionaliteit wijzigen. Toch is het een must om grip te houden op je licenties en de laatste ontwikkelingen die door Microsoft worden geïntroduceerd. We zien maar al te vaak dat organisaties onnodig hoge kosten maken.

Kies slim en bespaar op Azure licenties

Doordat wij als één van de eersten op de hoogte zijn van aankomende prijswijzigingen en ontwikkelingen in licenties kunnen wij met een vooruitziende blik adviseren en besparen. Ook hebben we voor onze klanten prijswijzigingen met 1 jaar uit kunnen stellen met behoud van flexibiliteit. Op niet geoptimaliseerde Azure omgevingen kan in nauwe samenwerking tot 20-30% op jaarbasis bespaard kan worden. Bij dynamische Azure omgevingen bieden we kosteloze maandelijkse check ups zodat je continu grip houdt op de Cloud consumptie.

Dedicated Microsoft Cloud Subscription specialisten

Elke dag bevinden onze Microsoft specialisten zich in IT-omgevingen waarbij we te maken krijgen met het gehele Microsoft portfolio. We werken voor bedrijven waar één ondoordachte draai aan de licentieknop direct duizenden euro’s kan kosten. Wij snappen het belang van Microsoft licenties en hebben dan ook een dedicated team van 4 licentiespecialisten die continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Zij hebben samen één doel: zorgen dat jij gebruik kan maken van alles wat je écht nodig hebt, tegen een marktconforme prijs.

Goed om te weten

Onze licenties zijn geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Ze zijn ontworpen om eenvoudig te gebruiken en snel te implementeren, zodat je je software up-to-date kunt houden zonder gedoe. Bovendien, met besparingen van 20 tot 30%, zijn ze een kosteneffectieve keuze voor elk bedrijf.
image description
Gratis en vrijblijvend advies |
Wil je weten hoeveel je kunt besparen op licenties en Azure kosten? Wij doen gratis en vrijblijvend een scan van de huidige aanschafprogramma's en licenties. De conclusies bespreken we tijdens een adviesgesprek.

Meet the team

InSpark kent de unieke combinatie van Microsoft specialisten op het gebied van Microsoft 365, Azure, Data & AI, Business apps en CSP én een team van 4 dedicated Cloud Subscription Specialisten. Wij kennen niet alleen de voorwaarden en slimmigheden op het gebied van licenties aanschaffen, maar ook wat de dienst inhoudt en hoe je die implementeert. Het team van Cloud Subscription Specialisten is constant bezig met Microsoft aanschafprogramma’s, product terms, Azure cost optimalisatie en subscription advies. Door de hoge status en specifieke focus ontvangt het team direct kennis van Microsoft, onafhankelijke betaalde platformen en het uitgebreide collega netwerk wereldwijd. Deze kennis delen we direct met klanten. In de periodieke besprekingen met de klanten passen we deze kennis toe zodat de subscriptions en licenties zo goed mogelijk zijn voorbereid op de dynamiek van de klant.