Als digitale transformatiepartner, kijken wij op een andere manier naar jouw licenties. Wij vinden dat subscriptions en licenties zich moeten zich aanpassen aan jouw visie, ambitie en dynamiek. Er vindt een steeds grotere verschuiving plaats van statische licenties, naar flexibele subscriptions waar je op gebruik wordt afgerekend. Dit kan voor organisaties nogal een uitdaging zijn. InSpark ondersteunt je daarom met onze Cloud Subscription Specialist: Emile Smeets. Emile is dagelijks bezig met het samenstellen van de beste licenties voor verschillende organisaties. Zijn grootste uitdaging? Ontdekken welke licenties er nodig zijn, om productief en veilig te werken. Tegelijkertijd kijkt hij ook naar hoe jij het maximale uit jouw Azure investering kunt halen.

Hybride vormen van licenties

Om het nog ingewikkelder te maken, kan er ook overlap zitten tussen de subscriptions en licentiesuites. Hierdoor krijg je overlappende rechten en interessante hybride vormen. De vele regels en verschillende licentieprogramma’s, maken het er niet eenvoudiger op. Samen kunnen we een plan maken, om nu en in de toekomst efficiënt en effectief van jouw licenties en Azure subscriptions gebruik te maken. Door te kijken naar de huidige situatie en jouw toekomstplannen, stellen we een roadmap samen zodat jouw organisatie deze ambities kan waarmaken.

SHARE
3 diensten die wij standaard aanbieden
CSP Direct Partner
ls jouw business verandert, dan moeten nieuwe toepassingen snel beschikbaar zijn én direct ingezet kunnen worden. Het Cloud Solution Provider (CSP) programma van Microsoft biedt je deze flexibiliteit. Samen kunnen wij jouw organisatie naar the next level tillen. Alles via één moderne partner.
FastTrack Ready Partner
Om de overstap naar de cloud te financieren en zo efficiënt mogelijk met kosten om te gaan, kun je gebruik maken van de strategische samenwerking tussen InSpark en Microsoft. Wij zijn namelijk deelnemer aan het FastTrack ready programma, waarmee we jouw transitie versnellen en de initiële investering reduceren.
Expert Desk
Onze Expert Desk helpt niet alleen bij het oplossen van problemen en incidenten, maar ook bij het doorvoeren van belangrijke wijzigingen of nieuwe functionaliteiten. We helpen je onboarden, werken overzichtelijk samen en innoveren en versnellen jouw organisatie.

Samen beheren, samen innoveren

Als CSP klant leveren wij support aan jouw organisatie. Met ons Managed Services team word jij ondersteund, ontzorgd en beveiligd door de beste Microsoft experts van Nederland. Wij kennen jouw omgeving door en door en zorgen voor veilige toegang, zodat we snel kunnen handelen mocht dit nodig zijn. Dit kan 24 uur per dag, zeven dagen per week. Van meekijken bij problemen tot volledige ontzorging en beheer. Ontdek hoe jouw organisatie kan profiteren van de expertise van onze Managed Services engineers.

Emile Smeets

Cloud Subscription Specialist

Aan de slag met Licenties?
Ik help je op weg en geef passend advies voor jouw specifieke situatie en wensen.