Licenties

Licenties op maat voor jouw digitale transformatie
Emile Smeets
Cloud Subscription Specialist

Als digitale transformatiepartner zijn licenties een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering. Subscripties en licenties vormen een belangrijke pijler van de visie, strategie, ambitie en dynamiek en dragen bij aan innovatie. Al enige tijd is de trend dat er een verplaatsing plaats vindt van statische programma’s naar flexibele subscripties waarbij er betaald wordt naar gebruik.

Deze transitie heeft impact op diverse onderdelen in een organisatie wat voor een uitdaging kan zorgen. InSpark voorziet in deze kennis via Toine Corjanus, Emile Smeets en Mandy Jacobs als ervaren Cloud Subscription specialisten. Met gezamenlijk meer dan 20 jaar ervaring in de Microsoft licentiewereld levert dit een schat aan ervaring en kennis op die voor u als klant beschikbaar staat.

Dagelijks werken Toine, Emile & Mandy met toewijding en passie aan een best passende licentieoplossing voor meer dan 100 klanten. Juist door deze toewijding en passie blijft dit een continue proces waarmee de weerbarstige wereld van Microsoft licenties wordt getemd door dit drietal. Hierbij wordt er gekeken naar de optimale voorwaarden en inzet van uw licenties binnen Microsoft 365,Azure en Dynamics 365.

Haal het maximale uit Azure en 365 subscriptions en neem contact op met Toine, Emile of Mandy voor een kennismaking.

Hybride vormen van licenties

Een veelgehoorde uitdaging is de rap wisselende rechten en plichten van uw Microsoft licenties. Daarbij kunnen zelfs tussen licentiemodellen verschillen in gebruiksrechten zitten voor dezelfde type licenties wat de transparantie niet ten goede komt.

Door de vele regels en mogelijkheden weten wij hoe hier optimaal in kunnen adviseren. Dit geldt voor het heden, maar ook de toekomst wordt mee genomen. Hierbij vormt uw IT roadmap een rode draad door het licentieplan, zodat er gezamenlijk van een toekomstig doel een realiteit gemaakt kan worden.

Alles via één moderne partner

Binnen de strategie van organisaties staat steeds vaker de randvoorwaarde ‘werken vanuit de cloud’ centraal. Niet raar, want cloud services vormen een goede en flexibele basis om te blijven innoveren. Een organisatie wil de maximale waarde uit elke geïnvesteerde euro in cloud technologie halen.

InSpark is dé moderne partner die dit samen met haar klant kan bereiken. Van het adviseren tot aan het verschaffen van de licenties, het creëren van innovatieve toepassingen en gebruikersadoptie tot aan uiteraard de activity based cost reporting en beheerdienstverlening die daarbij hoort. Samen kunnen wij met het Cloud Solution Provider (CSP) jouw organisatie naar the next level tillen.

Samen beheren, samen innoveren

managed services

Support in het CSP model verzorgt het ManagedServices team van InSpark dat bestaat uit Microsoft Experts.
Het IT landschap is een levend onderdeel van de organisatie. Door snelle technologische ontwikkelingen en de veranderende manieren van werken worden telkens nieuwe eisen gesteld aan de toegangkelijkheid en flexibiliteit van de IT omgeving. Dit vraagt om snelle beschikbaarheid en de inzet van software en licenties, waar CSP het antwoord op de vraag is. Op elk gewenst moment aan- en uitzetten van gebruikerslicenties en/of diensten, betalen per dag én levering in de omgeving met een klik op de knop door een eenvoudig portal. Alle cloudlicenties meteen beschikbaar.

managed services
Aan de slag met licenties?

We helpen je op weg en geven passend advies voor jouw specifieke situatie en wensen.

Neem nu contact op

Contactformulier