InSpark: jouw licentiepartner

Bespaar kosten door de juiste keuzes te maken samen met ons
Emile Smeets

Slimme keuzes maken in het oerwoud van Microsoft licenties is een complexe zaak. Microsoft biedt veel verschillende oplossingen en voert continu veranderingen door. Toch is het een must om grip te houden op je licenties en de laatste ontwikkelingen die door Microsoft worden geïntroduceerd. We zien maar al te vaak dat organisaties onnodig hoge kosten maken.

Kies slim en bespaar

Doordat wij als één van de eersten op de hoogte zijn van aankomende prijswijzigingen en ontwikkelingen in licenties kunnen wij met een vooruitziende blik adviseren en besparen. Ook hebben we voor onze klanten prijswijzigingen met 1 jaar uit kunnen stellen met behoud van flexibiliteit. Op niet geoptimaliseerde Azure omgevingen kan in nauwe samenwerking tot 20-30% op jaarbasis bespaard kan worden. Bij dynamische Azure omgevingen bieden we kosteloze maandelijkse check ups zodat je continu grip houdt op de Cloud consumptie.

Dedicated Microsoft Cloud Subscription specialisten

Elke dag bevinden onze Microsoft specialisten zich in IT-omgevingen waarbij we te maken krijgen met het gehele Microsoft portfolio. We werken voor bedrijven waar één ondoordachte draai aan de licentieknop direct duizenden euro’s kan kosten. Wij snappen het belang van Microsoft licenties en hebben dan ook een dedicated team van 4 licentiespecialisten die continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Zij hebben samen één doel: zorgen dat jij gebruik kan maken van alles wat je écht nodig hebt, tegen een marktconforme prijs.

Meet the team

InSpark kent de unieke combinatie van Microsoft specialisten op het gebied van Microsoft 365, Azure, Data & AI, Bussiness apps en CSP én een team van 4 dedicated Cloud Subscription Specialisten. Wij kennen niet alleen de voorwaarden en slimmigheden op het gebied van licenties aanschaffen, maar ook wat de dienst inhoudt en hoe je die implementeert. Het team van Cloud Subscription Specialisten is constant bezig met Microsoft aanschafprogramma’s, product terms, Azure cost optimalisatie en subscription advies. Door de hoge status en specifieke focus ontvangt het team direct kennis van Microsoft, onafhankelijke betaalde platformen en het uitgebreide collega netwerk wereldwijd. Deze kennis delen we direct met klanten. In de periodieke besprekingen met de klanten passen we deze kennis toe zodat de subscriptions en licenties zo goed mogelijk zijn voorbereid op de dynamiek van de klant.

Aan de slag met licenties?

We helpen je op weg en geven passend advies voor jouw specifieke situatie en wensen.

Neem nu contact op

Contactformulier