Licenties

Licenties op maat voor jouw digitale transformatie
Emile Smeets
Cloud Subscription Specialist

Als digitale transformatiepartner, kijken wij op een andere manier naar jouw licenties. Wij vinden dat subscriptions en licenties zich moeten zich aanpassen aan jouw visie, ambitie en dynamiek. Er vindt een steeds grotere verschuiving plaats van statische licenties, naar flexibele subscriptions waar je op gebruik wordt afgerekend. Dit kan voor organisaties nogal een uitdaging zijn. InSpark ondersteunt je daarom met onze Cloud Subscription Specialist: Emile Smeets. Emile is dagelijks bezig met het samenstellen van de beste licenties voor verschillende organisaties. Zijn grootste uitdaging? Ontdekken welke licenties er nodig zijn, om productief en veilig te werken. Tegelijkertijd kijkt hij ook naar hoe jij het maximale uit jouw Azure investering kunt halen.

Hybride vormen van licenties

Om het nog ingewikkelder te maken, kan er ook overlap zitten tussen de subscriptions en licentiesuites. Hierdoor krijg je overlappende rechten en interessante hybride vormen. De vele regels en verschillende licentieprogramma’s, maken het er niet eenvoudiger op. Samen kunnen we een plan maken, om nu en in de toekomst efficiënt en effectief van jouw licenties en Azure subscriptions gebruik te maken. Door te kijken naar de huidige situatie en jouw toekomstplannen, stellen we een roadmap samen zodat jouw organisatie deze ambities kan waarmaken.

Samen beheren, samen innoveren

managed services

Als CSP klant leveren wij support aan jouw organisatie. Met ons Managed Services team word jij ondersteund, ontzorgd en beveiligd door de beste Microsoft experts van Nederland. Wij kennen jouw omgeving door en door en zorgen voor veilige toegang, zodat we snel kunnen handelen mocht dit nodig zijn. Dit kan 24 uur per dag, zeven dagen per week. Van meekijken bij problemen tot volledige ontzorging en beheer. Ontdek hoe jouw organisatie kan profiteren van de expertise van onze Managed Services engineers.

managed services
Ontdek ook
Aan de slag met licenties?

We helpen je op weg en geven passend advies voor jouw specifieke situatie en wensen.

Neem nu contact op

Contactformulier