Over ons

Dé #1 Microsoft Partner

Wij zijn 170+ kritische, gepassioneerde vakidioten, meesters in ons vak en trots op onze mooie organisatie, waarin we altijd vooroplopen in technologie. Met 13 advanced Specializations, 16 Microsoft Gold statussen en 8 MVP’s als collega’s, de nummer 1 Microsoft partner in Nederland. Wij krijgen energie van het doorontwikkelen van Microsoft Cloud Technologie, wij dagen onze klanten uit en nemen ze mee in de digitale transformatie. We are firestarters!

Vooruitstrevende denkers

We werken voor vooruitstrevende denkers, die net zo gedreven zijn om te innoveren als wij. Bedrijven die voorop willen blijven lopen in hun eigen gebied met de beste technologie. Deze klanten ontzorgen we op het gebied van kennis en beheer. Hoe? We rollen alle laatste ontwikkelingen en updates automatisch uit, zodat zij hier geen omkijken naar hebben. Daarnaast denken we op strategisch niveau mee over een passende innovatie roadmap. 

BEKIJK ONZE DIENSTEN

Managed Services

Nieuwe toepassingen en platformen zijn natuurlijk alleen waardevol wanneer je ze actief beheert en verder ontwikkelt. Dat doen wij 24/7 met onze managed diensten. Daarbij kun je altijd rekenen op een hoog expertiseniveau en een flinke dosis flexibiliteit. 

Vooroplopen zit in ons DNA en ons Managed Services team voorziet elke organisatie van eersteklas ondersteuning én helpt mee om blijvend te innoveren. Wij kennen de omgevingen van onze klanten door en door en zorgen voor veilige toegang, zodat we snel kunnen handelen wanneer nodig. Dit kan 24 uur per dag, zeven dagen per week. Van meekijken bij problemen tot volledige ontzorging en beheer. 

Maak kennis met onze 5 Managed diensten: Managed Cloud, Managed Security, Managed Support & Innovatie, Managed Data & IoTManaged Licenties

#1 Microsoft-specialist

We werken veelvuldig samen met Microsoft, op zowel strategisch niveau als op klantniveau. Zo is InSpark bijvoorbeeld lid van het Microsoft Partner Advisory Council (PAC). Een exclusief lidmaatschap, waartoe alleen op uitnodiging kan worden toegetreden. Deze eervolle benoeming heeft tot gevolg dat InSpark de komende jaren direct invloed heeft op de strategische koers en product- & diensten ontwikkelingen (Identity, Management, Productivity & Security). 

InSpark is Finalist Global Analytics Partner of the Year 2021, #1 Microsoft Global Security & Compliance Partner 2019 en de Nederlandse Microsoft Partner of the Year 2018. Verder nemen we deel aan verschillende Microsoft Advisory Councils. Zo zijn we Azure Elite Partner en zijn we in 2020 Microsoft Intelligent Security Association partner geworden. En wist je dat wij 17-voudig Gold-partner zijn?

Kort gezegd: wie voorop wil blijven lopen, zit goed bij InSpark!

Snel schakelen en opschalen met KPN

InSpark is een volle dochter van KPN. Binnen KPN zijn wij de Microsoft Cloud Incubator waar innovaties groeien. In deze positie krijgen we de ruimte om vernieuwende ideeën te testen in de praktijk. Wij implementeren de nieuwste Microsoft-technologie vóórdat deze voor iedereen beschikbaar is. Zo realiseren we de beste oplossingen voor de zakelijke uitdagingen waarmee onze klanten kampen: van applicatiemigraties tot veilig werken op afstand.

Met KPN kunnen we niet alleen snel schakelen, maar ook flink opschalen. We zijn in staat om in korte tijd innovatieve oplossingen te implementeren, ook in grote organisaties.

Dit betekent dat klanten van InSpark altijd kunnen rekenen op het beste van twee werelden: snelheid en schaalbaarheid.

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!