Over ons

Dé #1 Microsoft Partner

We innovate to accelerate

InSpark innoveert en transformeert organisaties door middel van Microsoft Cloud Technologie. Wij zijn vooruitstrevende denkers, een tikje ongeduldig door onze passie en drang naar innovatie.  Het doorontwikkelen van Microsoft Cloud Technologie is wat wij doen en met plezier dagen we onze klanten uit en nemen we ze mee in de digitale transformatie op het gebied van Cloud, Data en Security. Onze aanpak loopt van strategie tot beheer en zo zorgen we dat onze klanten en gebruikers het maximale uit de technologie halen.  

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om te leren en te groeien, en we vinden het geweldig om onze kennis en ervaring met jou te delen. Van snelle impact maken en blijvende resultaten behalen zowel vandaag, morgen als in de toekomst, maken wij onze missie. We zijn niet zomaar firestarters; we zijn de drijvende kracht achter innovatie!  InSpark is een dochteronderneming van KPN en binnen KPN zijn wij de plek waar innovaties in de Microsoft-cloud groeien.  

BEKIJK ONZE DIENSTEN

InSpark is a Great Place to Work

Sinds 1 maart 2024 heeft InSpark het Great Place to Work-certificaat behaald. Een prestatie waar we echt trots op zijn. Het behalen van het certificaat geeft ons erkenning voor goed werkgeverschap. Bij InSpark streven we ernaar om de beste te zijn voor onze medewerkers en daarmee ook voor onze klanten. Meer weten over onze focusgebieden, hoe wij het verschil maken en hoe we Great Place to Work inzetten om verder te groeien?? Klik dan hier 

WERKEN BIJ INSPARK

 

Managed Services

Nieuwe toepassingen en platformen zijn natuurlijk alleen waardevol wanneer je ze actief beheert en verder ontwikkelt. Dat doen wij 24/7 met onze managed diensten. Daarbij kun je altijd rekenen op een hoog expertiseniveau en een flinke dosis flexibiliteit. 

Vooroplopen zit in ons DNA en ons Managed Services team voorziet elke organisatie van eersteklas ondersteuning én helpt mee om blijvend te innoveren. Wij kennen de omgevingen van onze klanten door en door en zorgen voor veilige toegang, zodat we snel kunnen handelen wanneer nodig. Dit kan 24 uur per dag, zeven dagen per week. Van meekijken bij problemen tot volledige ontzorging en beheer. 

Maak kennis met onze 5 Managed diensten: Managed Cloud, Managed Security, Managed Support & Innovatie, Managed Data & IoTManaged Licenties

#1 Microsoft-specialist

We werken veelvuldig samen met Microsoft, op zowel strategisch niveau als op klantniveau. Zo is InSpark bijvoorbeeld lid van het Microsoft Partner Advisory Council (PAC). Een exclusief lidmaatschap, waartoe alleen op uitnodiging kan worden toegetreden. Deze eervolle benoeming heeft tot gevolg dat InSpark de komende jaren direct invloed heeft op de strategische koers en product- & diensten ontwikkelingen (Identity, Management, Productivity & Security). 

InSpark is winnaar van de Data & AI Country Partner of the Year 2024 én Identity Global Partner of the Year 2024, Finalist Global Analytics Partner of the Year 2021, #1 Microsoft Global Security & Compliance Partner 2019 en de Nederlandse Microsoft Partner of the Year 2018. Verder nemen we deel aan verschillende Microsoft Advisory Councils. Zo zijn we Azure Elite Partner en zijn we in 2020 Microsoft Intelligent Security Association partner geworden. En wist je dat wij 17-voudig Gold-partner zijn?

Kort gezegd: wie voorop wil blijven lopen, zit goed bij InSpark!

Snel schakelen en opschalen met KPN

InSpark is een volle dochter van KPN. Binnen KPN zijn wij de Microsoft Cloud Incubator waar innovaties groeien. In deze positie krijgen we de ruimte om vernieuwende ideeën te testen in de praktijk. Wij implementeren de nieuwste Microsoft-technologie vóórdat deze voor iedereen beschikbaar is. Zo realiseren we de beste oplossingen voor de zakelijke uitdagingen waarmee onze klanten kampen: van applicatiemigraties tot veilig werken op afstand.

Met KPN kunnen we niet alleen snel schakelen, maar ook flink opschalen. We zijn in staat om in korte tijd innovatieve oplossingen te implementeren, ook in grote organisaties.

Dit betekent dat klanten van InSpark altijd kunnen rekenen op het beste van twee werelden: snelheid en schaalbaarheid.

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!