Over ons

Dé #1 Microsoft Security en Compliance Partner of the Year

Laat ons het vliegwiel zijn

Efficiënter werken, vitalere medewerkers, echt weten wat de klant wil, méér dan voldoen aan regelgeving? Er zijn minstens zoveel redenen om innovatie de hoogste prioriteit te geven, als er sectoren zijn in het bedrijfs- en openbare leven. En in veel gevallen is digitale transformatie niet eens een wens, maar een noodzaak. Snelheid is daarbij niet ‘mooi meegenomen’, maar een voorwaarde.

Dus wil je als organisatie met vertrouwen een nieuwe koers in kunnen slaan, en flexibel genoeg zijn om ruimte te laten voor voortschrijdend inzicht. Dus wil je je medewerkers de ruimte bieden om samen te werken op een manier die bij ze past. En dus wil je kunnen anticiperen op behoeftes, gebaseerd op bruikbare data. Wij helpen bedrijven en overheden die keuzes maken én werkende oplossingen implementeren. Want wie eenmaal weet waar het heen moet, wil daar natuurlijk snel zijn. Snappen wij.

Van 0 tot 100 hoeft geen maanden te kosten – onze impact is voelbaar in weken

Wij inspireren de organisatie die wil veranderen, maar niet weet hoe.
We gaan aan de slag met de organisatie die weet wat nodig is, maar niet op gang komt.
We ontzorgen de organisatie die weet wat het beste is, en wel wat IT service kan gebruiken.

BEKIJK ONZE DIENSTEN

InSpark de #1 in Security en Compliance

InSpark #1 Microsoft Security Partner

InSpark is de trotse winnaar van de Microsoft Security and Compliance Partner of the Year Award 2019. De award wordt toegekend omdat InSpark de meest onderscheidende oplossing biedt op het gebied van security en compliance, namelijk het Cloud Security Center. InSpark werd als winnaar gekozen uit een wereldwijde groep van 2.900 Microsoft-partners uit 115 verschillende landen.

InSpark #1 Microsoft Security Partner

Veilig samenwerken

InSpark heeft naast de ISO 27001 certificering, de ISAE 3402 Type I en II accreditaties verkregen. Wanneer je de samenwerking met InSpark aangaat, kun je er vanuit gaan dat informatiebeveiliging bij InSpark intern ook goed geregeld is. Met ISO 27001 laat InSpark zien dat we voldoen aan alle informatiebeveiligingseisen die gelden. Met de ISAE 3402 Type I en II toont InSpark aan dat zij haar processen beheerst en dat er veilig en beheerst omgegaan wordt met de data van al haar Managed Services klanten. Samen met onze Global Security en Compliance titel, kun je op het gebied van Security met een gerust hart bij InSpark terecht.

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!