Laat ons het vliegwiel zijn

Efficiënter werken, vitalere medewerkers, echt weten wat de klant wil, méér dan voldoen aan regelgeving? Er zijn minstens zoveel redenen om innovatie de hoogste prioriteit te geven, als er sectoren zijn in het bedrijfs- en openbare leven. En in veel gevallen is digitale transformatie niet eens een wens, maar een noodzaak. Snelheid is daarbij niet ‘mooi meegenomen’, maar een voorwaarde.

Dus wil je als organisatie met vertrouwen een nieuwe koers in kunnen slaan, en flexibel genoeg zijn om ruimte te laten voor voortschrijdend inzicht. Dus wil je je medewerkers de ruimte bieden om samen te werken op een manier die bij ze past. En dus wil je kunnen anticiperen op behoeftes, gebaseerd op bruikbare data. Wij helpen bedrijven en overheden die keuzes maken én werkende oplossingen implementeren. Want wie eenmaal weet waar het heen moet, wil daar natuurlijk snel zijn. Snappen wij.

Van 0 tot 100 hoeft geen maanden te kosten – onze impact is voelbaar in weken

Wij inspireren de organisatie die wil veranderen, maar niet weet hoe.
We gaan aan de slag met de organisatie die weet wat nodig is, maar niet op gang komt.
We ontzorgen de organisatie die weet wat het beste is, en wel wat IT service kan gebruiken.

SHARE
Wij werken met
Trots op
Microsoft Digital Transformer of the Year 2017
FD Gazellen 2015, 2016 en 2017
Microsoft Hybrid Cloud Finalist of the Year 2017
Nintex Partner of the Year 2017

+10 jaar partner van Microsoft

We zijn een doorgewinterde Microsoft partner met de meeste MVP’s in Europa. Al is voor ons iederéén die bij InSpark het beste van zichzelf laat zien ‘Most Valuable’. Logisch eigenlijk. Als je elke dag klanten helpt versnellen, wil je zelf ook voorop lopen – in alle facetten van onze organisatie.

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!