Wat we doen

De diensten en oplossingen van InSpark om jouw organisatie te versnellen.

Onze diensten

Waar ligt jouw uitdaging? Heb je hulp nodig op het vlak van security en/of beheer, of wil je de overstap maken naar de cloud? Wij adviseren, ondersteunen en helpen jouw organisatie transformeren op alle vlakken. Met onze bewezen en bekroonde expertise. Van data en AI tot de moderne werkplek. Start nu jouw digitale transformatie en versnel jouw organisatie!

Productief samenwerken

Nederland is in de greep van het coronavirus, dit is merk- en voelbaar op de werkvloer.

Om snel al jouw medewerkers effectief en productief samen te laten werken, biedt InSpark “Teams in a day” aan. Hiermee helpen wij jouw organisatie in één dag met het up and running krijgen van Microsoft Teams.

ONTDEK TEAMS IN A DAY

Teams in a Day - featured image

Onze versnellers

Wil jij direct versnellen? Proef van de mogelijkheden met onze workshops en assessments. Met onze best practises kijken we samen hoe we jou zo snel én efficiënt mogelijk kunnen helpen met onze off the shelf solutions.

 

Kickstart innovatie

Innoveren met disruptieve technologie is van cruciaal belang voor elke organisatie. Het tempo van technologische ontwikkelingen, zoals cloud, bots en mixed reality, volgen elkaar in razensnel tempo op.. Hierdoor ontstaan er veel kansen. Wij helpen je graag om deze kansen in kaart te brengen. Samen ontwerpen we in één dag de roadmap van jouw digitale transformatie. Kickstart innovatie vandaag!