De snelle technologische ontwikkelingen beïnvloeden en veranderen onze manier van werken. Dat stelt eisen aan de toegankelijkheid en flexibiliteit van technologie voor organisaties. Als jouw business verandert, dan moeten nieuwe toepassingen snel beschikbaar zijn én direct ingezet kunnen worden. Het Cloud Solution Provider (CSP) programma van Microsoft biedt je deze flexibiliteit.

Het CSP-programma van Microsoft geeft je de mogelijkheid om cloud diensten op maandelijkse basis af te nemen via InSpark. Op elk gewenst moment kun je gebruikerslicenties en/of diensten aan- en uitzetten. Of het nu gaat om Office 365, Microsoft 365, Dynamics 365, Microsoft Azure of Enterprise Mobility Security suite (EMS).

Alles via één moderne partner

Binnen de strategie van organisaties staat steeds vaker de randvoorwaarde ‘werken vanuit de cloud’ centraal. Niet raar, want cloud services vormen een goede en flexibele basis om te blijven innoveren. Daarnaast wil je als organisatie zoveel mogelijk waarde halen uit elke geïnvesteerde euro in cloud technologie. InSpark is dé moderne partner die dit samen met jou vormgeeft. Van het adviseren tot aan het verschaffen van de licenties, het creëren van innovatieve toepassingen en gebruikersadoptie tot aan uiteraard de beheerdienstverlening die daarbij hoort. Samen kunnen wij met het Cloud Solution Provider (CSP) jouw organisatie naar the next level tillen.

SHARE
Wij helpen je met:
Optimaal kosten besparen
Flexibele inzet van Microsoft Cloud diensten, zoals Office 365, Microsoft 365, Dynamics 365, Azure, EMS en PowerBI. Jouw licentiecoach geeft ondersteuning en advies op maat bij de aanschaf- en overstap naar Microsoft Cloud licenties.
Beveiliging en ontzorging
Omdat de cloud altijd onderhevig is aan verandering, voldoet een traditionele security aanpak niet meer. Ons Cloud Security Center helpt je bij het continu beveiligen, detecteren en reageren op aanvallen op jouw omgeving. 24x7 uiteraard en tegen een flexibele prijs per maand.
Pro-actief beheer & support
24/7 support en beheer van jouw cloud infrastructuur en Microsoft SaaS applicaties door Microsoft experts. Daarnaast kijken we samen naar innovatiemogelijkheden en adoptie programma's.
Emile Smeets

Cloud Subscription Specialist

Meer informatie?
Wil je ontdekken of het CSP-programma interessant is voor jouw organisatie? Ik kom graag een kop koffie met je drinken. Liefst zwart.