InSpark haalt de Microsoft Advanced Specialization Analytics on Azure

Alles over de specialization

Het behalen van de Microsoft Advanced Specialization in Analytics on Azure is iets om trots op te zijn! Deze mijlpaal bevestigt namelijk onze kennis en kunde om Azure Analytics projecten te ontwikkelen voor onze klanten die voldoen aan de hoge standaarden die Microsoft hieraan stelt.

De eisen en voordelen

Het behalen van deze Advanced Specialization is het bewijs dat InSpark voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen voor servicelevering, kennis, en ervaring om op maat gemaakte Azure Analytics oplossingen te leveren. Dit volgens de best practices van Microsoft en natuurlijk aangevuld met onze eigen expertise. Om aan deze Advanced Specialization te voldoen ondergingen wij een audit waarbij er naar verschillende fases binnen een project gekeken werd. Diverse onderwerpen kwamen aan bod zoals assessments, ontwerp, implementatie, test, validatie en documentatie. Kortom, wij hebben een kwalitatieve dienstverlening ontwikkeld die in praktijk gebracht kan worden met ons gecertificeerd team.

Hoe organisaties datagedreven kunnen werken

Met onze Managed Oxygen oplossing leveren wij een compleet dataplatform met altijd de nieuwste Azure Data Services zoals Azure Synapse Analytics, Azure Data Lake, Azure Data Factory en Azure Databricks. Het platform is geschikt voor alle Data, IoT & AI uitdagingen en doordat het cloud native is schaalbaar tot een enterprise dataplatform.

Bovenop het platform hebben wij onze Nitrogen accelerators ontwikkeld. Dit is hét framework om dataproducten snel te kunnen ontwikkelen. Denk hierbij aan het geautomatiseerd data ontsluiten (ELT), schalen van resources en natuurlijk volledige DevOps integratie voor continious integration en continious delivery (CI/CD).

Erwin de Kreuk, Lead Data en AI zegt hierover het volgende:
“Het is mooi om de erkenning van ons Managed Oxygen platform, waarmee we dit jaar Finalist werden tijdens de Partner of the Year 2021 Awards, terug te zien in deze Advanced Specialization. Het toont aan dat we met het gehele team onze klanten voorzien van de juiste kennis en expertise. Deze specialisatie geeft een enorme boost aan het gehele team en zorgt voor extra energie en motivatie.”

Onze behaalde expertises

Naast het behalen van de diverse Gold Competenties, 15 in totaal, en de juiste certificaten binnen het team, is dit een volgende stap in de reeds succesvolle strategische samenwerking met Microsoft. De Advanced Specialization Analytics on Azure is de 10e Advanced Specialization die InSpark dit jaar heeft behaald.

Meer weten?

Ontdek meer over onze Data & AI diensten bij InSpark op onze dienstenpagina, of kijk hoe jij het InSpark team kan versterken binnen het Data & AI team.  Wil je meer weten over de Microsoft onderscheidingen van InSpark?  Op deze pagina vind je al onze awards. Wil je met ons in gesprek over de kansen voor jouw organisatie? Neem dan onder dit blog contact met ons op.

Erwin de Kreuk

Meer over Data & AI

Erwin de Kreuk
Erwin de Kreuk | Lead Data & AI
Meer weten over Data & AI?
Ik help je met alle liefde verder!