Ons Data & AI team is geselecteerd als Inner Circle Partner door Microsoft en daar zijn wij ontzettend trots op! Dit programma erkent de unieke expertise van bedrijven in specifieke industrieën, maar erkent vooral het vermogen om bedrijfstransformatie te stimuleren met behulp van de kracht van AI en data. Dit is precies wat wij met data willen bereiken. Geavanceerde datatechnologie transformeert bedrijven, brengt wetenschap verder en kan zelfs repetitieve delen van ons werk overnemen. Daar werken wij elke dag aan met onze data scientists, die tot de top 300 wereldwijd behoren! Een van onze data scientists en de Lead van het Data & AI team, is Andrei Varanovich. Hij zegt het volgende over InSparks datastrategie:

The strategy we put in place for InSpark Data & AI practice, delivers the first visible results. This would not be possible without the best in class team and our customers keen to speed up their innovation. With this partnership InSpark is even deeper committed to Microsoft Intelligent Cloud roadmap and our investment in the best data science competency, bundled with our solutions.

Data & AI is booming business

Data en kunstmatige intelligentie is booming op dit moment. Dit werd deze week benadrukt op het developer congres Microsoft Build 2018 in Seattle. Er liggen veel kansen op het gebied van data & AI, maar er werd op Build ook veel nadruk gelegd op de bijkomende verplichtingen en verantwoordelijkheden. Want met al deze mogelijkheden, kunnen mensenrechten en privacy onder druk komen te staan.

Bedrijven die nu niet investeren in datastrategie, zullen de veranderingen en innovaties in de branche niet langer kunnen bijbenen. Intelligente procesautomatisering, kunstmatige intelligentie en Machine/Deep Learning zorgen namelijk voor een vooruitstrevende benutting van organisatiedata. Zo identificeer je groeimogelijkheden en leer je je doelgroepen, klanten en hun voorkeuren beter kennen. Je vergroot je concurrerend vermogen. Maar hier komt dus ook een steeds grotere verantwoordelijkheid bij kijken.

Wat brengt dit partnership?

Het AI Inner Circle Partnership met Microsoft brengt verschillende voordelen met zich mee; zowel voor InSpark als voor onze klanten. Zo hebben onze data & AI collega’s toegang tot exclusieve kennisactiviteiten, waardoor ze up to date blijven op hun kennisvlak. Er worden bijvoorbeeld technische kennistrainingen en relevante informatiebronnen aangeboden, maar er worden ook webinars, kennisbootcamps en events georganiseerd. Ook krijgen AI Inner Circle partners als eerste de nieuwste technologische previews vanuit Microsoft.

Deze voordelen voor ons data & AI team biedt veel mogelijkheden voor ons als bedrijf, maar onze klanten zullen hier ook de vruchten van plukken. De exclusieve kennis en expertise die wij opdoen tijdens dit partnership, kunnen wij snel implementeren bij onze klanten. Zo gebruiken wij de laatste technieken en kunnen we samen met de klant voorlopen op Data & AI gebied.

Een van onze klanten op het gebied van Data & AI is TVM. Door de data van vrachtwagens te combineren, analyseren en visualiseren, hebben wij de verkeersveiligheid vergroot. Bekijk de video voor meer informatie over deze case.

En dat is niet alles!

Naast het feit dat we Inner Circle Partner zijn van Microsoft, zijn we ook vernoemd tot Microsoft Global AI Partner. Dit werd vorige week op Microsoft Build bekend gemaakt. Als een van de eerste 30 bedrijven mogen wij onszelf nu wereldwijd een Microsoft AI partner en expert noemen. Een hele eer als je het ons vraagt, want de partners worden beschreven als een groep mensen die Data & AI snappen, weten hoe je kunstmatige intelligentie strategisch in kan zetten en alles halen uit cloudtechologie!

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!