Deze week is bekend geworden dat wij de Hewlett Packard Enterprise (HPE) Partner of the Year Award 2018 hebben gewonnen. De prijs is extra bijzonder, omdat het op basis is van klantnominaties. Hard werken wordt dus beloond. In de afgelopen 10 jaar heeft InSpark namelijk internationaal intensief samengewerkt met HPE en Microsoft, om kennis en kunde van het Hybrid Cloud platform op het gebied van Microsoft Azure Stack te delen.

HPE is een organisatie, die zich inzet voor innoverende oplossingen die wederzijdse groei met partners mogelijk maakt. “Partners spelen een essentiële rol in de digitale transformatie van klanten”, aldus Michiel van Vlimmeren, Managing Director van HPE. “Met hun specifieke kennis van technologie en branches, kunnen we gezamenlijk goed inspelen op individuele klantwensen. De Partner Awards vormen een erkenning van onze samenwerking en waardering voor wat partners doen met onze technologie.”

Mooie klantwaardering

InSpark is erg trots op deze benoeming. “We hebben al jaren een goede samenwerking met HPE. Deze award is het resultaat van onze wereldwijde samenwerking op het gebied van referentie architecturen op basis van Microsoft Azure Stack. Hierbij is de expertise van onze medewerkers en de goede relatie met klanten, die wij samen met HPE hebben opgebouwd, belangrijk geweest. Dat klanten ons hebben aangedragen voor deze award, maakt het alleen maar mooier”, aldus Laurens Frijters, Managing Director van InSpark.

HPE_PotY_banner_336x280_static_InSpark

Cloud expertise

On-premises, publiek of privaat: cloud is niet meer weg te denken. Organisaties die de stap naar de cloud nemen, kiezen nu steeds vaker voor een hybride oplossing. Zo kun je zelf kiezen waar jouw data staat. Om voor jouw organisatie de ideale mix neer te zetten, ondersteunen we bij het opstellen van de business case, het creëren van de technische ontwerpen én realiseren we de migratie naar jouw Hybrid Cloud.

Voor jouw applicaties en workloads wil je een veilig, schaalbaar en flexibel platform. Daarom werken wij met Microsoft Azure en Azure Stack. Inspark biedt een unieke mix van productdienstverlening en cloud-native beheer, om klanten van A tot Z te ontzorgen in de route naar de cloud. Zo creëren we een omgeving die volledig is gebaseerd op de nieuwste stabiele technologie, waardoor het een absolute investering in innovatiekracht is. En omdat we het Microsoft Azure platform bouwen volgens het ‘voordoen, samendoen, zelf doen’ principe, kun je het altijd zelf beheren en uitbreiden. Vervolgens kan onze Managed Services afdeling dit platform volledig beheren.

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!