Voor het derde jaar op een rij zijn we verkozen tot FD Gazellen en behoren we tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

FD Gazellen Awards 2017

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen staan in het teken van ondernemershelden. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazellen Award. Met trots mag InSpark zich ook tot deze winnaars rekenen!

De tijd om te versnellen is nu

Deze award is een mooie opsteker voor het hele InSpark team. Een bevestiging dat we, samen met onze klanten, op de juiste route zitten. Afgelopen jaar hebben we gezien dat technologie het tempo van verandering drastisch opvoert. Het merendeel van de bestuurders ervaart de noodzaak van snellere organisatieverandering en geeft prioriteit aan digitale transformatie binnen de organisatie. Aan de aanbod kant missen de traditionele adviespartijen executiekracht. Organisaties hebben behoefte aan een gespecialiseerde partner die pragmatisch inspireert, richting geeft en helpt versnellen in digitaal innoveren. InSpark biedt hiervoor full service dienstverlening.

Onze ambitie

Voor organisaties die willen en moeten transformeren, brengt InSpark dé versnelling. Met frisse ideeën en impactvolle innovaties leveren ze jouw ultieme werkplek, veilige en schaalbare cloud- en dataplatformen en optimale klantbediening. Het resultaat? Organisaties die voorop lopen en waar mensen meer tijd hebben om te doen wat écht belangrijk is.

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!