InSpark sluit zich aan bij Dutch Cloud Community

Den Haag, 8 februari 2022 

Dutch Cloud Community maakt bekend dat InSpark zich aansluit als lid. InSpark is naast een 100% KPN-dochter een 100% Microsoft-specialist. Met ruim 180 medewerkers is InSpark in Nederland een grote speler die op tal van gebieden actief is zoals cloud infrastructuur oplossingen, ontwikkeling van apps, werkplekoplossingen en security.  

“Een uitbreiding van het Dutch Cloud Community netwerk met een Microsoft-specialist is een bijzonder facet voor ons”, aldus Ruud Alaerds, managing director van Dutch Cloud Community. “Ons netwerk is natuurlijk niet onbekend met de Microsoft-producten en diensten, maar InSpark brengt ongetwijfeld weer nieuwe inzichten met zich mee. Ook de directe link met KPN is een interessante. Daarom ben ik ervan overtuigd dat InSpark een positieve impact gaat hebben in onze community.”   

Erik Jan van Vuuren, CEO van InSpark:

“Met trots melden we dat wij per heden zijn aangesloten bij Dutch Cloud Community. Ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking met dit prachtige netwerk van cloud-dienstverleners ervoor zorgt dat we de slimme cloud native diensten van InSpark nog beter kunnen afstemmen op de behoeften van klanten en de Nederlandse markt. Met de nauwe samenwerking tussen InSpark, KPN en Microsoft maken we veel impact binnen de cloud dienstverlening in Nederland. De samenwerking met Dutch Cloud Community zorgt voor een versterking van onze gezamenlijke positie. We kijken uit naar een impactvolle samenwerking waarbij, door gezamenlijk te innoveren, we nog meer klanten kunnen helpen bij hun digitale transformatie”. 

Over Dutch Cloud Community
Dutch Cloud Community is de brancheorganisatie voor de hosting, cloud, VOIP en MSP service providers actief op de Nederlandse markt. Dutch Cloud Community is in 2021 ontstaan      uit de fusie van ISPConnect en DHPA, de twee brancheorganisaties van de cloud & hosting sector. Wij zijn een alliantie van meer dan honderd prominente bedrijven die de digitale infrastructuursector vertegenwoordigen. Onze missie is het scheppen van de randvoorwaarden voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector en bijdragen aan een open, veilig en vrij internet. Dutch Cloud Community bestaat uit meer dan 100 aangesloten bedrijven en partners uit de cloud en hosting sector die gespecialiseerd zijn in deze wereld. 

Over InSpark
InSpark is dé versneller van digitale transformatie. We zijn een volle KPN-dochter en binnen de KPN-groep is InSpark de Microsoft Cloud Incubator. De plek waar innovaties groeien. Onze medewerkers adviseren, migreren, beheren en innoveren op basis van Microsoft-technologie. Met een focus op public cloud-platformen en toepassingen die we daar bovenop bouwen. InSpark heeft verschillende Microsoft-titels op haar naam staan waaronder: Microsoft Global Analytics Finalist 2021, #1 Microsoft Global Security & Compliance Partner 2019 en de Nederlandse Microsoft Partner of the Year 2018. Verder zitten we in verschillende Microsoft Advisory Councils en zijn we in 2020 Microsoft Intelligent Security Association partner geworden. 

Voor meer informatie over de Dutch Cloud Community kunt u terecht op de website: www.DutchCloudCommunity.nl, of neemt u contact op met directie of secretariaat via info@DutchCloudCommunity.nl 

Dit persbericht is verschenen op:
Emerce.nl
Techvisor.nl
Dutchcloudcommunity.nl

Meer lezen over onze expertise en awards