Een goede beveiliging realiseren, is in het huidige IT landschap een echte uitdaging. Cybersecurity vraagt namelijk om diepgaande kennis en ervaring en dit terwijl een goede security specialist lastig te vinden is. Om jezelf of je bedrijf te weren tegen geavanceerde aanvalsmethoden van cybercriminelen, kun je het beste je security uit handen geven. Bij InSpark hebben wij meerdere klanten, waarbij wij volledig verantwoordelijk zijn voor de veiligheid en bescherming van de data en de werkomgevingen. Om deze veiligheid de garanderen, is het bijspijkeren en opdoen van kennis cruciaal. Vooral nu we benoemd zijn als de wereldwijde #1 in Security en Compliance.

Security moet je bijhouden

Veel van onze consultants zijn al een aantal maanden bezig met het Microsoft Professional Program in Cybersecurity. Misschien heb je het wel op onze social media kanalen voorbij zien komen, maar er worden heel wat certificaten binnengesleept. Deze certificaten zijn bijna allemaal onderdeel van dit cybersecurity programma. Veel van onze collega’s zijn namelijk bezig om de 10 afzonderlijke certificaten van dit programma binnen te slepen. Dit om nog meer kennis op het gebied van security op te doen en dit bij onze klanten toe te passen.

10 keer veiliger

De certificaten waar onze consultants mee bezig zijn, zijn verdeeld over 10 verschillende courses.

1:     Enterprise Security Fundamentals
2:     Threat Detection: Planning for a Secure Enterprise
3:     Planning a Security Incident Response
4:     PowerShell Security Best Practices
5:     Managing Identity
6a:   Security in Office 365
6b:   Securing Data in Azure and SQL Server
6c:   Microsoft SharePoint 2016: Authentication and Security
7:     Windows 10 Security Features
8:     Windows Server 2016 Security Features
9:     Microsoft Azure Security Services
10:   Microsoft Professional Capstone: Cybersecurity

Vooral het laatste examen is erg belangrijk. Deze duurt 8 uur en het slagingspercentage zit rond de 10%. Extra knap dus dat een aantal van onze collega’s deze alle 10, of voor een groot deel hebben behaald.
SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Geef aan welke mailings jij maandelijks wil ontvangen. Schrijf je nu in!