Workshop verdedigen tegen bedreigingen met Microsoft Sentinel (SIEM) en Microsoft Defender (XDR)

Leer hoe je microsoft-beveiligingstools kunt gebruiken.
Aanmelden

Inschrijven Workshop

Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor de workshop via dit formulier. We nemen contact met je op om de wensen, behoeften en kosten van de workshop met je te bespreken.

Weet je hoeveel phishing-aanvallen jouw organisatie heeft ontvangen? Of medewerkers het juiste wachtwoordprotocol gebruiken? Of er persoonsgegevens worden ontmaskerd? Kortom, is de cloudomgeving van jouw organisatie zo veilig als je denkt dat deze is?

Optimaliseer je beveiligingsstrategie

Verbeter je beveiligingshouding met een verdediging tegen bedreigingen met de SIEM Plus XDR Workshop. Organisaties beheren tegenwoordig een groeiend aantal gegevens en waarschuwingen terwijl ze te maken hebben met krappe budgetten en kwetsbare legacy-systemen. Krijg hulp bij het bereiken van je bredere beveiligingsdoelstellingen en identificeer huidige en echte bedreigingen door een workshop verdedigen tegen bedreigingen te plannen met SIEM en XDR.

Wij kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een strategisch plan op maat van jouw organisatie en gebaseerd op de aanbevelingen van Microsoft-experts op het gebied van beveiliging. Je krijgt inzicht in onmiddellijke bedreigingen voor e-mail, identiteit en gegevens, plus duidelijkheid en ondersteuning over hoe je jouw beveiligingspositie voor de lange termijn kunt upgraden.

Waarom je zou moeten deelnemen

Gezien het volume en de complexiteit van identiteiten, gegevens, toepassingen, apparaten en infrastructuur, is het essentieel om te leren hoe veilig uw organisatie op dit moment is en hoe u bedreigingen in de toekomst kunt beperken en beschermen. 

Meer informatie?

Neem deel aan de workshop verdedigen tegen bedreigingen met SIEM en XDR en ontdek in één dag hoe je je security strategie optimaliseert en up to speed brengt.