InSpark haalt Microsoft Advanced Specialization

Alles over de specialization

Het behalen van de Microsoft Advanced Specialization in Low Code Applicatieontwikkeling is iets om trots op te zijn! Deze mijlpaal bevestigt namelijk onze kennis en kunde in applicatieontwikkeling binnen het Microsoft Power Platform.

De eisen en voordelen

Om in aanmerking te komen voor deze specialization, moet je als Microsoft partner behaalde successen bij Microsoft Power Platform klanten kunnen aantonen. Ook moet je voldoende gecertificeerde professionals in huis hebben en een kwalitatieve dienstverlening hebben ontwikkeld op het gebied van Power Apps, Power Automate en Power BI. InSpark voldoet volgens Microsoft aan al deze eisen. Wij zijn dan ook supertrots op deze behaalde specialization. Het is een erkenning voor het team en het garandeert een hoogwaardige dienstverlening richting onze klanten.

Voor alle duidelijkheid zetten we nog kort op een rij waarmee we je kunnen  helpen:

  1. Snelstart – Maak gebruik van onze inspiratiesessie, business case sessie, app-in-a-day workshop of governance sessie om het platform te ontdekken en snel een start te maken.
  2. Bouw – We ontwerpen, bouwen en lanceren nieuwe workloads op het platform.
  3. Roadmap – Samen met business owners en eindgebruikers identificeren, analyseren en prioriteren we potentiële workloads om een roadmap voor bouw en gebruik op te stellen.
  4. Support & Governance – We stellen heldere kaders voor de inzet en het gebruik van Power Platform in je organisatie, zodat app-bouwers mooie en nuttige toepassingen kunnen bouwen met het vertrouwen dat deze op een conforme manier en volgens best practices worden beheerd, beveiligd en ondersteund.
Thijs Soepenberg, Business Apps team lead zegt over deze prestatie het volgende:
“We zijn ontzettend trots en blij met het behalen van de certificering. Deze certificering is een bevestiging van onze Power Platform kennis en ervaring. Naast onze Microsoft partner voordelen die we hiermee behalen geeft dit extra energie en motivatie aan het team om nog verder te groeien als impact-volle Power Platform en low-code/no-code specialist”

Meer weten?

Ontdek meer over het Power Platform bij InSpark op onze dienstenpagina, of kijk hoe jij het InSpark team kan versterken binnen het Power Apps team. Wil je met ons in gesprek over de kansen voor jouw organisatie? Neem dan onder dit blog contact met ons op.

Thijs Soepenberg

Meer over Business Apps

image description
Thijs Soepenberg | Consultant Modern Workplace Productivity
Meer weten over Business Apps?
Ik help je met alle liefde verder!