Wordt jouw IT-afdeling continu overladen met vragen en heb je niet alle kennis in huis? Kamp je regelmatig met een capaciteitstekort als één van jouw medewerkers afwezig is? Of vergt de day-to-day ondersteuning dusdanig veel van jouw capaciteit dat je aan jouw échte IT-projecten niet toekomt? InSpark Expert Desk aangenaam! Wij zijn het verlengstuk van jouw IT-afdeling en bieden volledige ontzorging.
Voor elke vraag een antwoord

Werkt een Microsoft oplossing niet zoals zou moeten of wil je aan de slag met nieuwe functionaliteit? En is er snel hulp vereist? Bij InSpark werken 100 Microsoft specialisten, waaronder 10 Microsoft Most Valuable Professionals. Met onze Expert Desk heb je altijd toegang tot de laatste knowhow. 24/7 als je dat wilt.

Test onze Expert Desk

Maak kennis met onze Expert Desk: een team dat altijd paraat staat met de laatste kennis en ervaring om jou te ontzorgen. En met directe toegang tot de productteams van Microsoft in Redmond, voor een optimale service.

Ben jij op zoek naar support voor jouw (zakelijke) Microsoft Stack? En wil je zelf ervaren hoe het is om in-depth expertise van InSpark direct ter beschikking te hebben? Dat kan! Onze Expert Desk helpt je één dag GRATIS met al jouw vraagstukken.

Wanneer?
  • Datum: donderdag 16 november 2017
  • Tijd: 08.00 – 17. 00 uur

Schrijf je in

  • Dit aanbod geldt aleen voor zakelijk gebruikers van het Microsoft platform
  • De ‘Test ons’-dag bestaat uit geven van advies en het helpen oplossen van (technische) vraagstukken binnen het Microsoft platform en CSP
  • Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen maakt geen onderdeel uit van deze ‘test ons’-dag
  • Vragen kunnen aan het Expert Desk team gesteld worden van 08.00 – 17.00 uur. Telefonisch, per e-mail of via Skype for Business
  • Per eindgebruiker mogen max. 3 vraagstukken ingediend worden
  • Wanneer software niet beschikbaar is, kan er geen aanspraak worden gedaan op de expertise van het team
SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je in!